Bewoonde panden

Nadat u een aantal jaren in uw huis heeft gewoond, heeft u een persoonlijke stijl ontwikkeld die goed bij uw eigen smaak en levensstijl past. Hoewel dit fijn is om in te leven, is dit niet zo geschikt als u uw huis wilt verkopen. 

 

Verkoopstyling gaat niet zozeer over decoreren maar over het goed in de markt zetten van uw pand. Van Goeden Huize Styling kan uw bewoonde huis zó presenteren dat het een neutraal geheel vormt waardoor zo veel mogelijk kopers geďnteresseerd raken in uw woning. Er is al een basisconsult voor een woning met 3 slaap- of werkkamers voor  €190,00.

 

 

 

 

Leegstaande panden en / of modelwoningen

Veel kopers hebben in een leeg pand moeite om zich thuis te voelen. Ze kunnen niet of te weinig inschatten hoe groot de ruimte is en wat voor mogelijkheden die biedt.

 

Van Goeden Huize Styling helpt u om uw lege woning zó in te richten dat het pand aantrekkelijk wordt voor zo veel mogelijk kopers.

 

Hiervoor kan Van Goeden Huize Styling meubels en accessoires te huur of te koop aanbieden zodat kopers zich op hun gemak voelen als ze in uw woning rondlopen.

Prijzen hiervoor op aanvraag.

 

 

 

 

Aanvullende diensten:

 • Fotopresentatie van de woning
  ten behoeve van internet of verkoopbrochure

 • Personal shopping voor accessoires en meer

 • Bemiddelen en begeleiden
  van alle mogelijke werkzaamheden voor huis of tuin

 • Hulp bij het opruimen en uitzoeken van uw spullen

 • Opslagservice regelen

   

  Prijzen van bovenstaande diensten op aanvraag

Cadeaubon Van Goeden Huize Styling.
Voor als u het iemand gunt om zijn woning sneller en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen!