Waarom verkoopstyling?

 

Binnen de huidige woningmarkt vragen zowel verkopers als makelaars zich af wat ze kunnen doen om een huis sneller te kunnen verkopenÖ het antwoord hierop is verkoopstyling!

 

Op de huidige huizenmarkt is veel concurrentie. Vaak staan in dezelfde straat of wijk dezelfde soorten huizen te koop. Juist dan is het belangrijk dat uw woning opvalt. Als u uw huis goed voorbereid op de verkoop, zal uw huis eruit springen en zo meer huizenkopers aantrekken.

 

U woont waarschijnlijk al een aantal jaren in uw huis en heeft het ingericht naar uw eigen smaak. Uw inrichting past bij u en geeft uw huis een persoonlijke touch. Maar het inrichten van uw huis om in te leven en het inrichten ervan om het te verkopen, zijn twee totaal verschillende zaken.

 

Zelfs bij de stijlvolste huizen wordt gerestyled voor de verkoop. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat 90% van de kijkers en dus potentiŽle kopers, het moeilijk vindt om door de persoonlijke items van de huidige bewoners heen te kijken. Daardoor kunnen kopers zichzelf en hun gezin niet in uw huis zien wonen. Van Goeden Huize Styling biedt u een frisse professionele blik om uw woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken. De focus wordt op uw woning gelegd en niet op uw inboedel!